Începe să piardă în greutate - modalitate ușoară de a pierde in greutate cu goji

Cum am slăbit cu fructele GOJI?

Cele 80 kg ale mele (am 1,70 cm) au fost o sursă de probleme între mine și prietenul meu. Nu voi repeta cuvintele lui. Tocmai am decis să mă schimb și să îmi schimb viața în bine. Am fost ajutată de fructele goji – da, da, exact aceste fructe. Am fost foarte sceptică despre ele la început, dar cu toate acestea am decis să încerc acest medicament tradițional singură.

Lucrez în schimburi de 24h. De aceea am ales fructele goji pentru mine:

 • Infuzez cantitatea zilnică de fructe (scrie pe pachet) în 2 căni de apă fierbinte, dar nu fiartă. Las infuzia să stea într-un loc cald timp de o oră, iar apoi beau din ea câte o jumătate de cană de două ori pe zi. Fructele care rămân după prepararea aceste infuzii cu nutrienți pot fi folosite ca o gustare hrănitoare și sănătoasă.
 • Infuzez o lingură de fructe uscate în 2 căni de apă. Beau infuzia după cum urmează1 cană pe stomacul gol, precum și 1 cană înainte de cină.

Oamenii care trăiesc în țările în care cresc fructele goji le folosesc la orice masă sau fac vin din ele.

Am decis să adaug fructele la ovăz, salate și la cerealele de la micul dejun. Nu au niciun gust specific, dar asigură efectul dorit de slăbire. Prietenul meu chiar a apreciat subțirimea mea și voi continua să folosesc fructele goji în dieta mea.

OPINIA DESPRE SLĂBITUL cu Fructele Goji

Multe informații contradictorii despre fructele goji pot fi găsite pe internet. Cu toate acestea, am avut încredere că aceste fructe mă vor ajuta să scap de kilogramele în plus fără liposucție. Pentru a obține asta, am urmat o dietă foarte strictă. Fructele Goji sunt cât se poate de bogate în energie și vitamine, în consecință se recomandă să fii foarte atent cu consumul acestora, fără supradoză. În planul meu dietetic, am luat doar o lingură de fructe goji uscate și am slăbit 10 kg. Talia mea era la fel ca în clasa a zecea.

Pur și simplu am turnat apă fiartă pe fructele goji, le-am lăsat să se stea câteva minute, apoi le-am luat înainte de masă. Uneori adaug fructele în ceai, în special seara. În timpul orelor ocupate la serviciu, am mâncat doar fructe uscate și am băut apă minerală. Mama îmi făcea adesea salată cu fructe goji, le adăuga la salatele mele preferate și în infuzii. Am fost încântată de aceste feluri de mâncare. Mi-au umplut viața cu energie și vitalitate.

Deși aveam îndoieli despre beneficiile fructelor goji, am ajuns la următoarea concluzie:

 • Oamenii de știință chinezi spun că un consum regulat de fructe goji contribuie la dezvoltarea hormonului de creștere, acest hormon e necesar organismului pentru arderea naturală a grăsimii
 • Goji sunt singurele fructe permise în dieta Dukan. Ele conțin minimul de carbohidrați și datorită acestora, fructele goji sunt relativ slabe în calorii
 • Aceste fructe sunt un antioxidant natural, ele previn apariția radicalilor liberi în organism. Consumul regulat de fructe va reduce stresul din organism în procesul de slăbire
 • Fructele goji conțin acizi grași nesaturați care accelerează în mod natural și normalizează metabolismul. Acest lucru e important în special pentru oamenii care sunt predispuși la creșterea musculară rapidă
 • Fructele goji au proprietăți anticelulitice – nu doar că poți slăbi, ci pot să îți și facă picioarele frumoase și atractive pentru bărbați.

Efect de SLĂBIRE tangibil

Inițial, nu am avut încredere în reclamele la fructele goji, am crezut că e un alt proiect de PR inițiat de către nutriționiști. Dar după primele câteva zile de folosire intensă, am simțit o senzație plăcută de arsură în spate și în coapse – mai exact acele zone unde am avut mereu probleme. Prietenul meu a observat imediat că aspectul meu a devenit mai plăcut, a fost foarte încântat și m-a încurajat. Dar nu i-am spus secretul meu, fructele goji.

Beam ceai de goji în special dimineața. Mi-a plăcut aroma ceaiului și, de asemenea, proprietățile medicinale care ajută la slăbit. O dată am adăugat fructe goji în supă. A ieșit foarte bună, întregii familii i-a plăcut. Toți m-au întrebat de unde am luat aceste fructe neobișnuite. Ca răspuns, am zâmbit și nu am spus nimic. În interior, spuneam „mulțumesc” companiei care mi-a vândut aceste minunate fructe goji.

La început, nu prea credeam în efectul fructelor goji, dar beam băutura goji în fiecare dimineață. După una, două, trei săptămâni am pierdut aproximativ 10 kg. A fost evident că grăsimea de pe laterale a dispărut

Acum adaug fructele goji la băuturi, terci de ovăz și salată de fructe. Fiecare masă cu aceste fructe hrănitoare îmi reduce vizibil greutatea. Practic simt că toate kilogramele excesive se topesc în interiorul meu.

În China, această plantă e considerată ca fiind curativă, în consecință, se recomandă folosirea regulată a fructelor goji cu mâncarea pentru a obține efectul vindecător și reducerea semnificativă a greutății corporale.

Fructele Goji sunt asemănătoare dracilei, dar aparțin familiei Solanaceae.

Sprijină ceea ce îți place și previne ce nu îți place, deoarece nu ai altă opțiune. - proverb chinezesc

  Comentarii

 • Am încercat recent, aliment minunat, am pierdut 10 kg în mai puțin de o lună
 • rezultate excelente, dar poate fi mai bine :)
 • Articol foarte interesant, am dorit de mult să topesc grăsimea excesivă, cu siguranță voi încerca
 • Îți doresc noroc, să ne scrii din nou pentru a împărtăși progresul tău
 • Și soția mea a încercat, ea a slăbit foarte rapid, excelent produs
 • Mereu am vrut să slăbesc, e ușor și sigur, le-am încercat, talia mea e subțire pentru totdeauna.